Elkészítés nehézsége:

Kiknek ajánljuk? Bárkinek tökéletes ajándék, de különösen ajánljuk szerelmespároknak, mert beváltása mindkét fél számára kényeztető lehet. Ugyanakkor ideális ötlet gyerekeknek is, akik szüleiknek keresnek könnyen elkészíthető és garantáltan sikert arató meglepetést.

Nem ajánljuk: jelentékeny múlttal még nem rendelkező pároknak, akiknél kockázatos lehet azt a látszatot kelteni, hogy hosszú távra, de legalábbis valamennyi kupon felhasználásának erejéig terveznek egymással.

Gyűjtsd össze azokat a figyelmességeket, amelyekkel szívesen meglepnéd kedvesedet, illetve azokat, amelyekre tudod, hogy régóta vágyik. Gondolkodhatunk a kívánságok örökzöldjeiben, mint például mozi, kényeztető masszázs vagy ágyba szervírozott reggeli kávé. Ha kiskorúként szüleidet készülsz meglepni, akkor annyit súgunk, hogy mindig elsöprő sikert arat a zokszó nélkül elvégzett házimunka felajánlása. A kigondolt figyelmességeket varázsold színes kuponokká, ezeket szerelmünk, házastársunk és szüleink bármikor kiélvezhetik vagy élhetnek vele. Az igazán bátrak biankó kuponokkal is készülhetnek, teret engedve szeretteik eddig ki nem mondott vágyainak. Ennél a meglepetésnél nincsenek szabályok, az örömszerzés bármilyen formája megengedett és tetszőleges számban ismételhető.