Elkészítés nehézsége: ⭐⭐

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik szeretnének élményekben gazdag időtöltést ajándékozni, de az időpont vagy a program kiválasztása megvitatást igényel. Ideális ajándék baráti családok számára.

Nem ajánljuk: kifejezetten terhes, sőt nyomasztó lehet azoknak, akikkel lehetetlen szabadidőt tervezni. Ha mégis ragaszkodnánk ehhez a meglepetéshez, akkor kedvezzünk számukra azzal, hogy az utalványnak nincs, vagy nagyon hosszú távú lejárata van.

Válasszuk ki azt az élményt, amelyben barátainkkal osztozni szeretnénk. Akik hisznek a dolgok kedvező alakulásában, azok ne féljenek már elsőre konkrét javaslatokkal élni, például: 2023. január 15., Szaffi gyermekopera a Müpa hangversenytermében. Ugyanitt óva intenénk őket, hogy kudarcként éljék meg, ha a dátummal elsőre bakot lőnek, inkább álljanak készen az esetleges újratervezésre! Ha szeretnénk inkább biztosra menni, akkor átnyújthatunk kevésbé konkrét programajánlatra vonatkozó utalványt, mint egy közös szalonnasütés, társasjátékozás, koncertélmény vagy állatkert-látogatás, amelynek időpontja és részletei a későbbiekben rugalmasan alakíthatóak. Abban az esetben, ha mások szórakozásáról szeretnénk gondoskodni, és meghagynánk számukra a szabad időpontválasztás lehetőségét, akkor jó szívvel ajánljuk a Müpa ajándékutalványát. Ennek köszönhetően jazz-, komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi és táncelőadások, valamint irodalmi estek végtelen kínálatából válogathatnak szeretteink a beváltás során.