A karácsony, akárcsak a bejgli, úgy az igazi, ha megoszthatjuk másokkal. A jó vendégváráshoz nem is kell sok: kedves invitálás, a konyhából kiáramló mennyei illatok és kellemes, csalogató muzsikaszó. Ez utóbbit bízzátok nyugodtan ránk. Ezen a listán mindenki megtalálja kedvenc karácsonyi nótáját, a szülőktől a nagyiig, a barátoktól a rokonokig, még talán a szomszéd néni is! És igen, nem hagyhattuk ki a Last Christmast sem.

Az ajándékok csomagolása a karácsonyi készülődés neuralgikus pontja, bármennyire is tervezzük, mindig az utolsó pillanatra marad. Ennek apropóján mi direkt olyan zenéket válogattunk össze, amik garantáltan feljebb viszik a pulzusszámot és feltöltenek energiával, hogy még a leglehetetlenebb formájú ajándékra is kerüljön díszmasni. Az se baj, ha kicsit csálén áll. Akárcsak a rock’n’rollban, itt is az a lényeg, hogy közben jól érezd magad!

A főzés bizony igazi művészet. Látszatra egyszerű, hiszen csak követni kell a receptet, de csak akkor lesz az igazi, ha az ember szívét-lelkét beleteszi (természetesen csak képletesen, mindenkit arra kérünk, a szíveteket tartsátok biztonságban a helyén). Ugyanez a helyzet a jazzel is. Nem elég csak a kottát követni, szenvedély nélkül semmit sem ér az egész. Éppen ezért tökéletes párosítás az ünnepi fogások mellé a jazzes playlistünk. Mint a karácsony és a bejgli, nem lehet vele hibázni.