A mézeskalács a karácsony egyik emblematikus kelléke: akad, aki jóízűen elfogyasztja, mások a mutatósabb példányokkal díszítik fel a fenyőfát, megint mások „építkeznek” belőle. Művészeink az utóbbival próbálkoztak meg, mutatjuk, siker koronázta-e törekvéseiket!

Aki azt állítja, hogy a karácsonyi előkészületek alatt mindvégig higgadt és kiegyensúlyozott marad, az vagy nem mond igazat, vagy álomkönnyű személyiség. Az utolsó simítások olykor extrém kihívás elé állítanak mindannyiunkat, lássuk is, sztárjaink hogy boldogulnak az egyik legutálatosabb feladattal!

Hazánk kiváló operaénekeseit is utolérte a karácsonyi hangulat! Már csak az a kérdés, melyikük tud a ház körül fellelhető növényekből, anyagokból és egyéb tárgyakból szebb asztali díszt készíteni. Lássuk is, hogy a „rusztikus esztétika” vagy a cukiság diadalmaskodik!

A fenntarthatóság jegyében mindenkit arra biztatunk, hogy a bolti csomagolópapírok helyett keressen otthon pár szebb napokat látott kiadványt, amelybe beburkolhatja a meglepetéseit. Sztárjaink természetesen a Müpa műsorfüzeteit és plakátjait hasznosították újra – lássuk, hogy boldogultak!